Kunstproject bij de kleuters

8 februari 2018

Een bijdrage van juf Mekking

Op woensdagmiddag en avond mochten de kleuters hun museum openstellen voor belangstellenden. Vooraf waren er al veel kaartjes verkocht maar ook op de avond zelf kwamen er nog mensen spontaan een kijkje nemen.
Prachtig om te zien wat de kunstenaars van De Hervormde School hebben gemaakt. Na het bewonderen van de kunstwerken kon iedereen genieten van een kopje koffie met gebak in het speellokaal, waar de ‘Nachtwacht’ tentoongesteld was.
We hebben als leerkrachten veel hulp gekregen waar we heel dankbaar voor zijn en zijn erg blij met de mooie opkomst. Maar het allerbelangrijkste is dat we met dit project een mooi bedrag op hebben kunnen halen voor Stichting Stephanos.

Nawoord meester Van den Bos
Gisteren heb ik van al die prachtige kunst genoten. Wat is er veel werk besteed aan het verzorgen van de mooie ‘musea’. Wat een kleur, fantasie en creativiteit. Ik denk dat Vincent van Gogh en andere kunstenaars met open mond hadden staan kijken als ze een bezoek hadden kunnen brengen! Ik ben trots op de kunstzinnige kinderen en de creatieve collega’s. En wat mooi om dat samen met u als ouders te beleven. Wat waren de kinderen blij en enthousiast.
Hopelijk heeft u ook genoten en was de taart ook heerlijk. Ouders, heel hartelijk bedankt, ook voor het ontwerpen van de kunstig ontworpen taarten!


Terug naar het nieuwsoverzicht